Tarih: 10.01.2024 22:34

Koruma Şube Müdürü Ömer Kapsal intihar etti

Facebook Twitter Linked-in

 İntihar eden Emniyet Müdürünün mektubu yürek burktu; 'Canım kızım seni çok seviyorum'
HABER Tuncay ÇİFÇİ: Afyon İl  Emniyet Müdürlüğünde Koruma Şube Müdürü  Ömer Kapsal intihar etti. Kapsal Müdür, intihar etmeden önce  yazdığı veda mektubunda sadece ''Canım kızım seni çok seviyorum''ifadelerini kullandığı son mektubu yürekleri sızlattı. 

Edinilen bilgilere göre,Koruma Şube Müdürü Ömer Kapsal'ın İl Emniyet Müdürü  İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay'ın onayını aldıktan sonra yıllık iznini kullanmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

 Yıllık izne ayrılan müdürünü otobüs terminaline bırakmak için Sabah saat 10.00 da Polis Müdürlerinin ikamet ettiği  Lojmanlara giden  makam şöförü  daire önünde beklerken içerden 

Silah sesi gelmesi  üzerine Haber merkezine telsizle bilgi verdikten sonra çilingirle kapıyı açan polisler, Koruma Şube Müdürü Ömer Kapsal'ın cansız bedeni ve bıraktığı mektup ile karşılaştılar. Ömer Kapsal'ın bıraktığı veda  mektubunda  'Canım kızım seni çok seviyorum' cümlesi yürekleri sızlattı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —