Menü TRhaberturk
Tarih: 17.03.2026 17:40
Vefalı Bakan Ahde Vefa programı için Erzurum'da

Vefalı Bakan Ahde Vefa programı için Erzurum'da

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanlığı'ndan Anlamlı Organizasyon

ERZURUM(TRHT) AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayının son günü arefe günü düzenlenecek olan "Ahde Vefa İftarı ve Bayramlaşma Programı", Erzurum'da önemli isimleri bir araya getirecek. Program, Ramazan'ın manevi atmosferinde birlik, beraberlik ve vefa duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor.

Vefalı Bakan Erzurum'a Geliyor

Eski Erzurum Valisi ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, arefe günü Erzurum'a gelerek programa katılacak. Görev yaptığı dönemde Erzurum'da hayata geçirdiği başarılı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Bakan Çiftçi'nin, bu anlamlı programa katılımı "vefa örneği" olarak değerlendiriliyor.

Çiftçi'nin, Erzurum'daki hizmetleri ve ortaya koyduğu başarılı yönetim anlayışı sonrasında Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla İçişleri Bakanlığı görevine atanması, şehirde büyük memnuniyetle karşılanmıştı.

Önemli İsimler Aynı Sofrada

Düzenlenecek olan "Ahde Vefa İftarı" programına; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti eski İçişleri Bakanı Selami Altınok ile birlikte Mehmet Emin Öz, Fatma Öncü ve Abdurrahim Fırat gibi isimlerin de katılması bekleniyor.

Tüm Erzurumlular Davet Edildi

Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak düzenlenecek bu özel programda, Erzurum'un güçlü dayanışma ruhunun bir kez daha ortaya konulması hedefleniyor. AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından yapılan davette, "Ahde vefa duygusuyla aynı sofrada buluşmak üzere tüm Erzurumlu hemşehrilerimiz programa davetlidir" ifadelerine yer verildi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —