Süper Lig”in 24.haftasında Kayserispor’u kendi evinde karşılayacak olan başarılı Teknik direktör Mesut Bakkal’ın gözetiminde antrenmanlarını neşe içinde sürdüren BBErzurumspor, yarın Kazım Karabekir Stadyumunda saat:13.30’da oynayacakları maçın hazırlıklarını bitirdi.
Yarın kendileri için çok önemli olan bu maç’a çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Teknik Direktör Bakkal :”Takıma yeni başlayan ve eski takım oyuncularına çok güvendiğini söyledi.
Son haftalarda aldıkları başarılı puanların devamını getirmek istediklerini,taraftarlarının kendilerine olan sevgi ve saygılarının karşılığını muhakkak vermeleri gerektiği için var güçleri ile enerjileri tükenene kadar maç’da oynayacaklarını Allah’ın izni ile maç’tan galip ayrılacaklarını söyledi.