Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

Başkan Sekmen Takımı yalnız bırakmadı

sahadan galip ayrılacağız. dedi.

Tarih: 27.09.2024 16:17
 Başkan Sekmen Takımı yalnız bırakmadı

ErzurumsporFK'nn onursal başkanı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yarın ığdırspor ile maç yapacak olan Erzurumspor takımının antrenmalarını izlemek için kulübe gitti.
TFF 1.Liginde 9 puanla 7.sırada olan ErzurumsporFK, ligin 7.haftasında  1 puan fazlası ile 10 puanla 6.sırada olan IğdırFK ile 27.09.2024 yarın saat 20.00'de Iğdır Şehir Stadyumunda yapacağı maç öncesi sıkı hazırlanıyorlar.
Başkan Sekmen,Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve Teknik direktör Hakan Kutlu ile birlikte antrenman yapan takım futbolcularının ığdır'dan galibiyetle döneceklerini umut ettiğini belirterek,''Yarın Iğdırspor ile oynayacağımız karşılaşma öncesi, şanlı Erzurumspor’umuzun son hazırlık idmanına katıldık. Takımımızın azmi, disiplini ve galibiyet inancı bizleri bir kez daha gururlandırdı. Futbolcularımızın sahada ortaya koyacağı mücadeleye olan güvenimiz tam. 


Bu önemli karşılaşmada tüm hemşehrilerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyor, şanlı Erzurumspor’umuza başarılar diliyorum. 
İnşallah Erzurum’umuzu en iyi şekilde temsil ederek sahadan galip ayrılacağız.dedi.
 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.