Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erzurumlu Çocukların yılın son kardan adamına vedaları hüzünlü oldu

2024 Erzurum kışının son kardan adamına veda hüzünlü oldu

Tarih: 25.03.2024 17:16 Güncelleme: 25.03.2024 17:18
 Erzurumlu Çocukların yılın son kardan adamına vedaları hüzünlü oldu

Kış mevsiminin en şiddetli ve en uzun günlerinin yaşandığı ve  2024 yılının Bahar mevsimine kar yağışı ile giriş yapılan Erzurum’da, Yakutiye İlçesi Adnan Menderes Bulvarından Gürcükapı Caddesine gidiş istikametinde bir esnafın yaptığı son kardan Adam çocukların ilgi odağı oldu. 

Çocuklar artacak hava sıcaklıklarından ötürü bu yıl artık yapamayacakları kardan adamı son kez görünce hüzünlü bir şekilde kardan adama veda busesi kondururken ki görüntüleri görülmeye değerdi. 

Mart ayının Mevsim Normallerinin altında başlayan hava sıcaklığının meteorolojiden alınan bilgilere göre hızla hava sıcaklığının artacağı ve şehir genelinde oluşan kar kütlelerinin hızlı bir şekilde erimeye başlayacağı öğrenildi. 

Kent merkezinde yüksek binaların çatı katlarında biriken kar kütlelerinin hızlı bir şekilde aşağı doğru ineceği Bu nedenle vatandaşların tehlikeli bir sağlık problemi ile karşı karşıya kalmamaları için çok dikkatli olmaları gerekmektedir. 

 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.