Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Kadın öğretmeni döven zorba yakalandı

Kadın Öğretmeni döven Zorba yakalandı

Tarih: 26.04.2024 13:51
 Kadın öğretmeni döven zorba  yakalandı

Kadın öğretmeni döven zorba  yakalandı 

"Öğretmen N.Ö.’ye okul koridorunda yumruk atarak darp eden öğrenci velisi A.Ç. yakalanarak adalete teslim edildi"  

25 Nisan 2024 Salı günü İstanbul Sarıyer’de, Prof. Ali Kemal Yiğit Ortaokulu’nda bir velinin öğretmene saldırdığı ihbarı üzerine  olay yerine giden polis ekipleri  yaptıkları soruşturma ve görüntülerin incelemesi sonucunda öğrenci velisi A.Ç’nin. Türkçe öğretmeni N.Ö.’ye okul koridorunda yumruk atarak darp ettiği tespiti üzerine şahıs yakalanarak göz altına alındı. 

Olay:  Prof. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda yaşanan olaya öğretmen N.Ö, akran zorbalığı yapan bir öğrencisini uyarması üzerine öğrencisi tarafından “Bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz!” tehdit edildi. Öğretmen “Ben senin öğretmeninim. Bu nasıl bir üslup?" diyerek uyarması üzerine öğrenci babası A.Ç’yi okula davet etti. Daha önce de okul öğretmenleri ve yöneticileri ile de tartıştığı iddia edilen veli A.Ç, okul koridorunda gördüğü kadın öğretmeni yumrukla yere düşürdü. 

Aldığı yumruk darbesi ile kısa süreliğine baygınlık geçiren Kadın öğretmene Okuldaki diğer Öğretmenler hemen yardıma koştular. 

Öğrenci Velisine tepki gösteren Okul Yönetimi hemen 155 polis hattını arayarak yardım istediler. 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.