Bugün, 5 Aralık 2025 Cuma

Polis Memuru Tuncay Ebrinç İçin Resmi Cenaze Töreni Düzenlendi

Emniyet Müdürlüğü önünde resmi cenaze töreni düzenlendi.

Tarih: 01.12.2025 14:34 Güncelleme: 01.12.2025 14:41
 Polis Memuru Tuncay Ebrinç İçin Resmi Cenaze Töreni Düzenlendi

Fatsa’da Polis Memuru Tuncay Ebrinç İçin Resmi Cenaze Töreni Düzenlendi

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği personeli Polis Memuru Tuncay Ebrinç, dün geçirdiği ani kalp krizi sonucu 55 yaşında hayatını kaybetti. Üç çocuk babası olan Ebrinç için Fatsa Emniyet Müdürlüğü önünde resmi cenaze töreni düzenlendi.

Tören, merhum Ebrinç’in özgeçmişinin okunmasının ardından yapılan dualarla devam etti. Mesai arkadaşları ve yakınları, Ebrinç’e son görevlerini yerine getirdi.

Cenazenin, Samsun’un İlkadım ilçesi Kalkanca Mahallesi Camii’nde kılınacak namazın ardından aile kabristanlığında defnedileceği bildirildi.

Trhabertürk ailesi olarak merhum Tuncay Ebrinç’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.