Bugün, 27 Temmuz 2024 Cumartesi

Arap gazeteci İsrail'deki PKK gerçeğini kayda aldı

İsrail Askerlerinin hedefi Free(Büyük) Kürdistanı kurmak mış

Tarih: 16.04.2024 17:18
Arap gazeteci İsrail

İSRAİL ASKERLERİNİN HEDEFİ FREE(BÜYÜK) KÜRDİSTAN KURMAK MIŞ

İsrail birliklerinin geri çekildiği Gazze'nin Han Yunus bölgesindeki bir eve giren Arap uyruklu bir gazeteci, işgal askerlerinin evin duvarlarına "Free Kurdistan" ve "Vamos Avrina" (Afrin'e Gidelim) yazılarını video kaydına alarak paylaştı. 

Bu duvar yazılarında Büyük ortadoğu projesi kapsamında kurulmak istenen Free Kurdıstan) Büyük Kürdistan yazılarının gerçeği, 

Emperyalist haritalarda, "free" kurdistan'ı ile Ermenistan Ülke bayrağındaki aynı renklerle desenlemeleri ,Büyük Orta Doğu Projesindeki planlama ya göre "free" kurdistan, Ermenistan'a bağlı olarak kurulma planı İsrail Devlet Başkanı Netanyahu tarafından planı hayata geçirilmeye başladı. 

2023 yılında İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu, sosyal medyada yaptığı "Free Kürdistan" paylaşımı çok dikkat çekmişti. 

İsrail’in amacı Türkiye’nin Güney ve Doğu Anadolu Bölgesini kapsayan Bölgeyi Büyük Kürdistan olarak kurmayı planladıkları gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi. 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.