Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Arkadaşından borç aldı ,ödeyemeyince arkadaşını öldürdü

16 yıl önce  hakkında kayboldu ihbarı yapılan şahıs Aşkale Dere yatağında ölü bulundu.

Tarih: 18.05.2022 13:43
Arkadaşından borç aldı ,ödeyemeyince  arkadaşını öldürdü

 ERZURUM POLİSİ 2006’DA İŞLENEN  CİNAYETİ AYDINLATTI

16 yıl önce  hakkında kayboldu ihbarı yapılan şahıs Aşkale Dere yatağında ölü bulundu.

Arkadaşından borç aldı ,ödeyemeyince Borç aldığı arkadaşını öldürdü

Erzurum Aşkale ilçesinde ,Cesedi Dere yatağındaki ağaçlık alanda 16 yıl sonra bulunan Recep Akpınar’ın cinayete kurban gittiği anlaşıldı.

Aşkale Bozburun Mahallesindeki dere yatağında  Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş cinayet dedektifleri tarafından gömülü olarak bulunan Recep Akpınar otopsi Yapılmak üzere Adli Tıp Morguna sevk edildi.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde kurulan özel ekip tarafından yeniden açılan kayıp şahıs dosyalarından 2006 yılından beri kayıp ilanı ile aranan Recep Akpınar,Kaybolması ile ilgili oldukları düşünülen Mehmet Göktürk ve Necmi Acar isimli şahıslar yakalanarak göz altına alındılar.

Şüpheli şahısların geçmişe yönelik telefon görüşmeleri incelemeye alınarak Recep Akpınar

ile devamlı irtibat halinde oldukları anlaşılınca, Uzman Cinayet Dedektifleri Erzurum’da ikamet eden Mehmet Göktürk’ü göz altına aldılar.

Mehmet Göktürk'ün yapılan sorgusunda, Maktül Akpınar’a borçları olduğunu ödeyemeyecek durumda olmaları sebebi ile Necmi Acar  İle planlayarak Cinayeti işlediklerini itiraf etti.

Yapılan Kimlik bilgileri araştırmasında Aydın ilinde ikamet ettiği anlaşılan Necmi Acar Ve cinayetle ilgisi olduğu anlaşılan  kardeşi Mitat Acar İle birlikte  Mehmet Göktürk yakalanarak haklarında hazırlanan tahkikat dosyası ile birlikte çıkartıldıkları Savcılık tarafından  Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmak üzere Tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.