TRHABERTÜRK ERZURUM:
Erzurumda partimiz adına partimizi küçük düşüren her türlü yolsuzluğa kürek çeken ihanet eden kişileri bu günden sonra istifaya çağıyorum onlar istifa etmeslerse ben emek verdiğim partimden istifa edeceğim bu partimiz namerlere kalmamalı dedi.
CHP’nin 4-5 Kasım 2023 tarihinde yapılan 38. Olağan Kurultayı’nda delegelere para karşılığı oy kullandırıldığı iddialarının ardından yürütülen soruşturmada CHP’nin Erzurum delegesi Uzundere İlçe Başkanı Yusuf Göğerkaya’nın mahkeme tutanaklarına göre,
kurultaydan bir gün önce Ankara’daki bir pavyonda Özgür Özel için 1000 dolar karşılığında CHP delegelerinden imza toplandığı ifade edildi.
Ayrıca CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’in, Özgür Özel’e destek için pavyonda dağıttığı dolarların ardından delegeler Kılıçdaroğlu’na desteğini çektiği ifade edildiği belirtildi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in önünde, CHP Erzurum İl Başkanlığı için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yakutiye Belediye Başkan Adayı olan, iş insanı Adnan Atalay
"Tüm ülkemiz ve Erzurum’un isminin ön plana çıktığı partimiz adına söylenen dedikodular ve bu durumları kendi doğruları için yayınlayan bu duyumlar gerçek değilse utanç duyulacaktır haberleri kişilerin menfaatleri için yapılan bu mesnetsiz tabir edilen ve partimize atılan iğrenç haberler doğru değildir ama ispat edilirse hiç kimsenin gözünün yaşına bakmadan bu kişilerin ekipleri ile partiden uzaklaştırılması bu kişiler partimize il başkanı ilçe başkanı olsa bile zarar verirse hemen bu görevlerden uzaklaştırmaları lazım en üst yöneticiler olsada bu kişiler hemen partimize zarar verdikleri için istifa etmeleri lazım artık partimiz kişilerin menfaatleri için bir parti değil. Halkın partisidir " dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.