Bugün, 6 Ekim 2024 Pazar

A.Ü.'ye hoş geldin

Gençler A.Ü.'nün Kampüsüne Hoş Geldiniz

Tarih: 01.10.2024 21:09 Güncelleme: 01.10.2024 21:09
A.Ü.

Atatürk Üniversitesi, 2024-2025 akademik yılına “Kampüse Hoş Geldin” Oryantasyon Programı ile merhaba dedi. Yeni başlayan öğrencilerin üniversite hayatına daha hızlı adapte olmalarını sağlamak amacıyla, Garaj Okuma Salonu bahçesinde program düzenledi.
Rektör Ahmet Hacımüftüoğlu tarafından düzenlettirilen programa, Üniversite Lisan. Ön lisans öğrencileri. Öğrenci kulüpleri, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum birim yöneticileri katıldı.
150 standın yer aldığı Program 3 gün açık kalacak.


Stant görevlileri ziyaretçilere üniversite hayatına dair önemli bilgiler sunacak.
Programın açılışı Erzurum Bar Ekibi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının gösterisi ile başladı.
Erzurum'un kültürünü coşkuyla anlatan Bar ekibi ve Mehter takımının gösterisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


Rektör Ahmet Hacımüftüoğlu: “Bugün Burada, Geleceğimizin Teminatı Olan öğrencilerimizi Karşılamanın Gururunu mutluluğumu Yaşıyoruz”
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu; Programın açılış konuşmasında, üniversitenin yeni öğrencileriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ,Yeni akademik yılın herkes için sağlıklı, başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Atatürk Üniversitesi,1957 yılından itibaren köklü tarihi ve güçlü akademik yapısıyla öğrencilerine her zaman en iyi eğitimi sunma gayreti ile Ülkemizin en başarılı üniversiteler arasına girdiğini söyleyen Rektör Müftüoğlu,
'' Atatürk Üniversitemizin kapıları sizlere sadece akademik başarılar için değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve kişisel gelişiminize destek için de sonuna kadar açık” dedi. Rektör Hacımüftüoğlu, tüm öğrencilere başarılı bir akademik yıl diledi.
 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.