Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Babacan Erzurum'da Adaylarını tanıtırken sarı kart gösterdi

Babacan, Erzurum'da Başkan Erdoğan ve Hükümete sarı kart gösterdi

Tarih: 28.03.2024 16:41 Güncelleme: 28.03.2024 16:49
Babacan Erzurum

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'a gitti. Ali Babacan,  il başkanı A.Vahit Bingöl, Büyükşehir Belediye Başkan adayı,İlçe adayları ve partililer tarafından karşılandı.

Şehir merkezinda tur attıktan sonra Yakutiye Kent Meydanında basın açıklaması yaparak adayları Halka tanıttı.

Babacan, Konuşmasında Hükümete Sarı  kart göstererek Ekonomik sıkıntıların ve enflasyonun Dünya Ülkeleri içinde en yükseğe çıkma sebebi Hükümetin son yıllardaki yanlış politikaları olduğu için Yerel seçimlerde Sarı Kart,Genel seçimlerde kırmızı kart göstereceğim dedi.

Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarına seçimde destek isteyen Ali Babacan, DEVA Partisi olarak, Yerel seçimlerle ilgili çalışmaların 2 yıl önce başlatıldığını bu konuyla ilgili Belediye Hizmetleri ile  alakalı etik kurallar bildirgesi yayınladıklarını belirtti.

 DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Lalapaşa Mahallesinde bulunan Yakutiye Medresesi önünde kendisini dinlemeye gelen Vatandaşlarla birlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, kadim şehir Erzurum'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, 2 aydır 81 ilde tüm adaylarımızla birlikte halkımızın huzuruna çıktık.dedi.

Yerel seçimlerle ilgili yapacağımız çalışmaları 2 yıl önce .Türkiye'de ilk defa belediyecilikle ilgili etik kurallar bildirgesi yayınladık.

Etik kuralları kabul ederek aday olan  Belediye başkan adaylarımızla halka hizmet için yola çıktık.

Ülkenin bütün sorunlarını bilen ve çözümü konusunda neler yapılması gerektiğini DEVA Partisi olarak kurduğumuz kadro ile bilen ekip olarak bizler, Türkiye'de ilk, her alanda çözümlerimizi 23 fasikül haline getirdiğimiz ansiklopedide topladık." Dedi.

Alkışlar arasında konuşmasını sonlandıran Ali Babacan, Seçim çalışmalarını kapsamında Kentin Dış İlçelerinde yapacakları görüşmeler için alandan Vatandaşların sıcak ilgisi ile ayrıldı.


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.