Tarih: 27.09.2024 21:29

Bakan Tunç Erzurum'da çayı kıtlama içti

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Erzurum'da
Perşembe akşamı uçakla Erzurum'a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç , Erzurum'da kent protokolü ile birlikte cuma namazını Ulu cami de idrak ettikten sonra şehir merkezinde tur atarak esnafla buluştu.
Sabah saatlerinde geceyi geçirdiği Otel'den ayrıldıktan sonra Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret eden Bakan Tunç, 

Vali Mustafa Çiftçi, Milletvekilleri Selami Altınok, Abdurrahim Fırat, Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Diğer İl Protokolü birlikte Cuma Namazını Ulucami'de idrak ettikten  sonra şehir turu atarak bazı esnafla sohbet etti.
Esnaf ziyaretinin ardından Müceldi Konağında öğle yemeği yedikten sonra AK Parti İl Başkanlığına giderek konuşma yaptı.


Bakan Tunç, “Adalet birilerinin arka bahçesi olmaktan çıktığını , bundan rahatsız olanların bulunduğu , Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın , BM’deki konuşmasında insan haklarının nasıl savunulduğunu bütün dünya liderlerine gösterdiğini ifade etti.
AK Parti'nin başarısının en önemli sebebinin Halktan kopmaması olduğunu belirten, Bakan Tunç,
“2002 yılından itibaren aralıksız iktidarda bulunan AK Partiyi millet iktidarda tuttu, çünkü biz milletin kendisi idik her şartlarda her koşulda beraberdik.
'' AK Partiyi bu güce getiren Milletimiz özellikle Erzurum halkımız bizde,   Erzurum ilimize  ekonomik yatırımlar. Yollar, şehir hastanesi, Yeni Eğitim merkezleri, Tarımsal ekonomiye güç katacak barajlar inşa ettik, bu yatımlar durmayacak çünkü Dadaşlar Diyarı Erzurum'a ne yapsak azdır dedi.


Bakan Tunç AK Parti İl Başkanlığından ayrıldıktan sonra, Cumhuriyet Caddesinde Esnaf Ziyareti, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi, Bio çeşitlilik müzesi, (Atatürk Üniversitesi)  Sevgi evi ( çat yolu), Şehit aile ziyareti (Palandöken İlçesi), Bilim Merkezi (Şükrü paşa),Hilton Otel'de akşam yemeği programı sonrası, 21.45 Ankara uçağı ile Erzurum'dan ayrıldı.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —