Bugün, 6 Ekim 2024 Pazar

Bakan Uraloğlu Erzurum'a müjdeyi verdi

Bakan Uraloğlu Erzurum'a müjdeyi verdi

Tarih: 03.10.2024 17:55
Bakan Uraloğlu Erzurum

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul’da THY, , Pegasus, SunExpress ve AJet Havayollu şirket üst yöneticileri ile bir araya gelerek yaz sezonunda olduğu gibi en çok yolcu ihtiyacı olan iller için seferler düzenlenmesi kararlaştırıldı.
Yeni İç Hat Seferi Başlıyor
2024 yılı yaz döneminde iç hat seferlerinde uçakların Türkiye geneli ortalamasında doluluk   oranın yüzde 90 seviyelerinde olduğunu belirten Uraloğlu, yeni seferlerin olacağı hakkında  bilgi verdi. 
Bakan Uraloğlu, “ Antalya, Antalya-Bursa, Antalya-Erzurum, Antalya-Şanlıurfa, İzmir-Elazığ, İzmir-Nevşehir, İzmir-Sivas, İzmir-Şanlıurfa, Çukurova-Bursa, Çukurova-Samsun, Çukurova-Trabzon ve Çukurova-Van,Rize-Artvin-Antalya- seferlerini başlatıyoruz. Bu seferlerle özellikle yeni açtığımız Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın iç hat uçuş ağını da genişletmiş olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda vatandaşlarımızdan özellikle yaz dönemi boyunca çokça talep gelen İzmir ve Antalya’yı, Anadolu’da; Bursa, Erzurum, Sivas, Nevşehir, Elazığ, Şanlıurfa şehirlerimize bağlamış ve bazı hatların da sefer sayılarını arttırmış olacağız.” ifadelerini kullandı


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.