Bugün, 27 Temmuz 2024 Cumartesi

Başkan Dal,'' hem paraya hem de yeteneğe ihtiyaç var''

Başkan Dal,'' hem paraya hem de yeteneğe ihtiyaç var''

Tarih: 28.11.2023 18:21 Güncelleme: 28.11.2023 18:22
Başkan Dal,

BAŞKAN DAL HEM PARAYA HEM DE YETENEĞE İHTİYAÇ VAR 

Kongre öncesi açıklama yapan Ahmet Dal, kulüp başkanı gibi değil, CEO gibi bu kulübe hizmet ediyorum. 3 kongre yaptık üçünde de kimse çıkmadı .dedi 

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, göreve geldiği günden beri bir kulüp başkanı değil, kulüp CEO’su gibi çalıştığını söyledi. Dal, “Erzurumspor’un güçlü, parası olan ve temsil yeteneğine sahip yönetime ihtiyacı var” dedi. 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, yaklaşan kongre öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Aynı zamanda 1. Lig Kulüpler Birliği 1. Başkan Vekili olan Dal, göreve geldiği günden bir kulüp başkanlığından çok kulübün bir CDal, “Başkanlık koltuğuna oturduğum günden beri kulüp başkanı gibi değil, CEO gibi bu kulübe hizmet ediyorum. Tüm kulüp başkanlarının çektiği sıkıntıları bende çekiyorum. Ama benim üzerimde daha büyük sorumluluklar ve yük var. Tüm kulüp başkanlarının çektiği sıkıntıları ben biliyorum. Şu an Erzurumspor’da güçlü, parası olan ve temsil yeteneğine sahip bir yönetime ihtiyaç var” dedi. 

Bu kulübe hizmet eden herkese teşekkür ediyorum! 

Başkan Dal, Stadyum’un projelendirme çalışması tamamlandıktan sonra tamamen konsantrasyonu stat için vereceklerini belirterek, “Stat konusunda Milletvekillerimiz özellikle de Selami Altınok müthiş bir gayret gösterdi. Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın emekleri çok. İnşallah Erzurum, Milli maçların oynanacağı bir stadyuma kavuşacak. Bu süreçte bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu kulübe başkanlık ve yöneticilik yaparak hizmet verenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu ortamda herkes görevini yapıyor 

Zor şartlar altında Teknik Direktör Hakan Kutlu, ekibi, futbolcular ve taraftarların görevini yaptığına işaret eden Dal, “Biz Erzurumspor kendi evinde oynasın, taraftarının önünde olsun dedik ve bunun için gecemizi gündüzümüze kattık. Biz maçlarımıza gelen taraftarlarımıza da bizleri ekranlardan izleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Ama şunu belirteyim 3. Ligde o stadı dolduran taraftarlarımız. 10 bin kişilik kale arkalarındaki tribünleri de doldurarak takımımızın yanında olsunlar” dedi. 

3 kez kongre yaptık kimse çıkmadı 

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, bugüne kadar üç kez kongre yapmalarına rağmen yönetime talipli çıkmadığını da belirterek, “Erzurumspor’un şu an derdi para. Parasız olmuyor. Yönetime ciddi anlamda talipli olan varsa başımızın üstünde yeri var. Parayı ortaya koyacak. Aday olacak. Biz de kendisine destek vererek emrinde olacağız. Erzurumspor kentte kurumlar üste olan tek varlık. Bu takıma herkes sahip çıkıp, destek vermek zorunda” şeklinde konuştu. 

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.