Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Dal ve Genel sekreter Aynalı Çelebi Müdüre hayırlı olsun a gittiler

Spor Müdürü Çelebinin bugünkü konukları Dal ve Aynalı

Tarih: 17.05.2022 23:30
Başkan Dal ve Genel sekreter Aynalı Çelebi Müdüre hayırlı olsun a gittiler

Erzurum da yapılan  EYOF (Avrupa Gençler Olimpik Kış Oyunları) Marketing ve Lojistik Direktörü olarak görev yaptı. Uzun zamandır Türkiye Curling Federasyonu Başkan Vekili olarak görev yapan,

 Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Erzurum Spor Hizmetleri Müdürü olarak atanan Ahmet Çelebinin bugünkü misafirleri BBErzurumspor Kulüp başkanı ve EBB Basın yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Dal ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Spor Hizmetleri Müdürlüğüne ataması yapılarak görevine başlayan Çelebi’ye hayırlı olsun ziyaretine gittiklerini Sosyal Medya hesabından duyuran Ahmet Dal,

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Sn. Zafer Aynalı ile birlikte Erzurum Spor Hizmetleri Müdürü olarak atanan Sn. Ahmet Çelebi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Başkan Dal, ilimiz ’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, uzun süredir boş bulunan Spor Hizmetleri Müdürlüğüne ataması yapılan Başarılı Spor adamı Ahmet Çelebi’ye görev aldığı bu önemli hizmette yine başarılı olacağını ümit ederek tebrik ziyaretinde bulunduk. Dedi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.