Başkan Küçükoğlu Erzurumlulardan sabır istedi,

Erzurumlular 'da YA SABIR dedi

Başkan Küçükoğlu Erzurumlulardan sabır istedi,
Erzurum 12.10.2024 12:10:00 0

Yıllardır Erzurum'un sorunu olan ve bir türlü çözüme kavuşturulamayan Şehrin yarım asırlık Futbol stadı Kazım Karabekir Stadı.
Son günlerde ben de dahil bir çok gazetecinin haber gündemlerine aldığı Mavi Beyaz renkli Erzurumspor takımının taraftarlarının merakla bekledikleri stadın ne zaman yapılacağı ve ne zaman bitirileceği konusu.
Konuyla ilgili yapılan eleştirilere sessizliğini bozan taraf durumunda ön plana çıkan AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Stadın yapımı için Sayın Cumhurbaşkanımızdan onay çıktı ve yüzde 99'unun yani hepsinin yapılacağından bahseden açıklaması, sosyal medyada yayınlandı.
Küçükoğlu açıklamasının başında beni eleştireceksiniz tabii dedi 
Peki Sayın Küçükoğlu bende eleştiriyorum sizi.
Siz Mesleğiniz gereği Avukatlık yaptığınız Palandöken AK Parti İlçe Başkanlığını yaptığınız ve 2018 yılında Milletvekili aday adayı olduğunuz o yıllarda gündeme gelen tribün yapımı ile ilgili hiyerarşik müracaat sırasına göre İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in girişimleri ile Bakanlık müracaatı ve sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan bilgiler doğrultusunda yarım asırlık Kazım Karabekir stadının yapılması istenmiş fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından o yıllarda olumlu yönde karar verilmemişti.
Sosyal medyada yaptığınız açıklamada konuyu bizzat Cumhurbaşkanımıza ilettiğinizi ve onay çıktığını ve yüzde 90'unun yapılacağı hususunda karar verildiğini belirtiniz.
Peki sayın Küçükoğlu, 5 yıldır yapılması planlanan tribün neden yapılması kararı bu kadar geç verildi.? ve henüz güçlendirme çalışması başlatılmadı neden?
Peki Sayın Küçükoğlu, 5 yıldır sabır eden taraftardan sabır istediniz kaç yıl daha sabır istediniz ?
Açıklamanız da geldiğiniz noktanın teknik boyut araştırmaları olduğunu söylediniz.
Güçlendirilmesi mi lazım? Yıkılması mı lazım ? buna teknik ekiplerin karar vermesi gerektiğini belirtirken kararın yıkılması değil yüzde 90 güçlendirilmesi kararının çıktığını belirttiniz ve eklediniz  aslında yüzde 99'u değişecek dediniz.

SÖZ VERMEK NE DEMEK İYİ BİLİRSİNİZ
Peki Sayın Küçükoğlu Teknik ekip %90'nı değişecek demiş siz % 99'u değişecek dediniz 
Peki hangi oranda değişecek?
Çünkü 5 yıldır başlatılmayan güçlendirme çalışması bugün 12.10.2024 tarihinde bile henüz başlatılma kararı çıkmadı Teknik ekibin çalışmaları henüz bitmedi. Mİ?
Yok sa henüz Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan tarafından yazılı imzalı bir tamam kararı çıkmadığı için Mİ ?
Başkanım,  belki beni tanır,  belki tanımaz sınız. belki beni sever, belki sevmezsiniz.
Belki beni dikkate alır, belki almazsınız.
ama beni Dikkate alan Erzurumlular adına hatırlatmak istiyorum.
Söz vermek ve yerine getirmek,
Yerine getirmek niyetiyle söz vermek sevaptır. Verilen sözde durmak müstehap tır. Sözünde durmamak tenzihen mekruh olur.


Söz tutmanın önemi pek çok açıdan değerlendirilebilir ve toplumların işleyişi, ilişkilerin sürdürülebilirliği, ahlaki değerler ve kişisel itibar açısından büyük bir rol oynar.
Söz tutmak, hem dünya hem de ahiret için önemlidir. Dünyada, sözünü tutmayan kişi, insanların güvenini kaybeder, toplumda saygınlığını yitirir. Ahirette ise, sözünü tutmayan kişi Allah'ın gazabına uğrar.
Söz tutmak, kişinin ahlakını gösterir. Sözünü tutmayan kişi, güvenilir, dürüst ve sorumlu bir kişi değildir. Sözünü tutmayan kişi, başkalarına karşı saygısızdır.
Ben sözümü tuttum ve bu yazıyı hazırladım. Çünkü beni seven Erzurumlu hemşerilerime saygımdan bu yazıyı hemen yayıma aldım.
sizde bilirsiniz SÖZ VERMEK ne demek  çok iyi bilirsiniz.
 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.