Bugün, 2 Temmuz 2024 Salı

Başkan Şirin yine bir numara

Ücretsiz lahmacun dağıttı

Tarih: 30.06.2024 16:07 Güncelleme: 30.06.2024 18:49
Başkan Şirin yine bir numara

Erzurum Oto Galericiler Sitesinde bugün de Lahmacun dağıtıldı

Erzurum Oto galericiler Sitesi Başkanı Erkan Şirin tarafından  Türkiye’de bir ilki gerçekleştirilen Ücretsiz Açık Oto Pazarında bugün Lahmacun Şenliği vardı.

Her bütçeye uygun, her çeşit araç marka ve modellerin bulunduğu Otomobil, Minibüs cinsi araçların sahipleri tarafından satışa sunulan  Araç sahiplerine ve satın almak isteyen müşterilere açık oto pazarında geçen hafta Çiğ köfte  bu hafta Lahmacun dağıtıldı.

Türkiye’de bir ilk,  kendi araçlarının bulunduğu Galerici esnafının vatandaşların Belediye tarafından belirlenen arazi üzerinde girişlerin ücret karşılığı olduğu açık oto pazarlarına nisbeten kendilerine ait site içerinde ücretsiz girişlerin yapıldığı hatta çay ve Öğle yemekleri için hazırlanan menülerin ücretsiz dağıtıldığı Oto pazarında bugün şenlik vardı.

Doğu Anadolu ve yakın Bölge illerinde satışa sunulan araçların daha ucuza satıldığı Erzurum Oto Galericiler Sitesinde, her hafta pazar günü hazırlanan Oto Pazarında yer bulabilmek için sabah erken saatlerinde site içine giriş yapan araç sahipleri gönül rahatlığı içerisinde araçlarını satışa sunabiliyorlar.

Araç sahipleri ve araç almak isteyen vatandaşlar, bu organizeyi gerçekleştiren Oto Galericiler Sitesi Başkanı Erkan Şirin’e ve Ücretsiz dağıtımı yapılan Lahmacunun sponsorluğunu yapan Paşa Sofrası adlı işyerine teşekkür ederek ekonomik sıkıntıların çok fazla olduğu bu günlerde ücretsiz olarak böylesine güzel bir etkinlik yaptıkları için çok memnun kaldıklarını belirttiler.


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.