Başkan Şirin'den EBB Başkanı Sekmen'e teşekkür mesajı

Başkan Şirin'den EBB Başkanı Sekmen'e teşekkür mesajı

Başkan Şirin
Erzurum 11.10.2024 12:01:00 0

Erzurum Yakutiye Oto Galericiler sitesi başkanı Erkan Şirin, 50.yıl Caddesinde bulunan Galericiler sitesinin yenilenmesine büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür mesajı paylaştı.
Başkan Şirin mesajında; ''Büyükşehir belediye başkanımız mehmet SEKMEN  beye ulaştırma daire başkanımız mustafa KOÇ başkanınımız ali rıza AKSOY başkanlarımızın  yakutiye oto galericiler sitesine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı tüm site esnaf arkadaşlarım adına şükranlarımı sunarım dedi.
Doğu Anadolu Bölgesinin en güzel Oto Galericiler sitesinin bulunduğu Erzurum Yakutiye Oto Galericiler sitesinde halkın, araç satışı ve alımı sırasında site girişi ve çıkışı sırasında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için   trafik güvenliklerinin sağlanması açısından Tren İstasyonundan Şükrüpaşa 15 Temmuz Bulvarının bulunduğu istikamete doğru olan yolda, araçların giriş ve çıkışlarını rahat yapabilmeleri için bölüm ayrıldı.
Her hafta pazar günü araç alımı ve satışı yapmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Galericiler sitesine yapılan bu düzenleme takdirle karşılandı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.