Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Başkan Uçar Zabıta görevlilerini kutladı

İLÇEMİZDE SORUMLULUĞUNUZ AĞIR”

Tarih: 06.09.2024 19:02 Güncelleme: 06.09.2024 19:04
Başkan Uçar Zabıta görevlilerini kutladı

Erzurum Yakutiye ilçe Belediye Başkanı Dr . Mahmut Uçar, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıldönümü dolayısıyla teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Zabıtaların belediyenin “iletişim yüzü” olduğunu dile getiren Başkan Uçar, “Denetimlerinizle huzurun birinci elden sorumlusu sizlersiniz ve tabii ki sorumluluğunuz çok büyük” ifadelerini kullandı.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Zabıta Teşkilatı’nın 198. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Buluşmada Yakutiye zabıta Müdürlüğü tüm personeline hitap eden Başkan Uçar, zabıtaların halk sağlığı, huzur ve güvenlik açısından önemini vurguladı. Doğru iletişim ve tevazuyla iş yapmanın altını çizen Uçar, emekleri için tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

İLÇEMİZDE SORUMLULUĞUNUZ AĞIR”

Konuşmasında zabıtaların belediyenin “iletişim yüzü” olduğunu dile getiren Başkan Uçar, “Neredeyse iki asrı aşkın bir teşkilatın mensuplarısınız. Denetimlerinizle huzurun birinci elden sorumlusu sizlersiniz ve tabii ki sorumluluğunuz çok büyük. Emekleriniz için yürekten teşekkür ediyorum. Başta mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm zabıtalarımızın da Zabıta Haftası’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.