Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Bosna Caddesi girişi dikkatsizlikten dolayı kapalı kaldı

Kontrolsüz Hatalı park Erzurum’da trafiği alt üst etti

Tarih: 14.06.2024 00:39
Bosna Caddesi girişi dikkatsizlikten dolayı kapalı kaldı

Erzurum’da Polis Ceza yazmak’tan Hatalı sürücüler ceza yazılmasından bıktı 

Erzurum Merkez İlçe Yakutiye Sınırlarında bulunan Cumhuriyet Caddesinden Bosna Caddesine giriş istikametinde Polis evinin hemen yan kısmında bulunan ara cadde üzerinde kontrolden uzak hatalı park yapan araçlardan dolayı Şehiriçi Özel halk otobüsü yolun ortasında kaldı. 

Fil geçti alt köprüsünden Bosna Caddesine çıkış bölümü ile Cumhuriyet Caddesinden Bosna Caddesine giriş ara caddesi üzerinin son kısmında  hatalı park yapan araçlar sebebi ile Şehiriçi ulaşımında hizmet yapan özel halk otobüsü caddeden geçemeyince araç trafiği alt üst oldu. 

Trafik sıkışıklığı yaşayan araç sayısı çoğalınca hatalı park yapan araç sahiplerine ulaşıldıktan araçlar park yerinden kaldırıldıktan sonra Özel Halk otobüsü yoluna devam etmesi birlikte araç trafiği normale döndü. 

Erzurum Şehir merkezinde 200 bine yaklaşan araç sayısı ve cadde ve sokakların darlığı yüzünden park sorunu olan İl merkezinde polis ve FTM Ceza yazmaktan Sürücüler yazılmasından yakınıyorlar. 

Geçmiş yıllarda yapımı gerçekleştirilen Cadde,Kaldırım ve Alt geçit Üst geçit köprülerinin yetersiz oluşu Erzurum Şehir merkezinde yaşanan Trafik sorunlarının daha da üst sınırlara ulaşacağı gerçeği yerel yönetim tarafından ihmal edilmemeli. 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.