Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

CNBC-e yayın hayatına geri dönüyor

CNBC-e yayın hayatına geri dönüyor

Tarih: 06.06.2024 13:05 Güncelleme: 06.06.2024 19:29
CNBC-e yayın hayatına geri dönüyor

Türk televizyon tarihine farklı yayın formatı ve Türkçe altyazılı içerikleriyle damga vuran CNBC-e yeniden ekranlara dönüyor.

10 Haziran’dan itibaren yayın hayatına başlayacak olan CNBC-e, yine objektif ve doğru haber içeriğiyle, iş dünyasında küresel ölçekte yaşanan gelişmeleri Türkiye perspektifinden değerlendirecek. Tüm dünya finans piyasalarında yaşanan son gelişmeleri kapsamlı rapor ve özel röportajlarla iletecek olan kanal, yerel bakış açısını küresele taşıdığı gibi küresel olayların yerel pazarı nasıl etkilediğini de izleyicisiyle paylaşacak. 

İlbak Holding bünyesinde yer alacak olan CNBC-e, gün boyu sürecek canlı yayın içeriğiyle bölgeye dair finans ve iş dünyası haberlerine yer verirken iç ve dış yapımlardan alınan dizi, yarışma programı gibi farklı ve kaliteli eğlence içerikleriyle yine ekranların iddialı kanallarından biri olacak. Kanalın yayın içeriği, Abu Dhabi, Londra, New York ve Singapur dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla desteklenecek. 

Madencilik, Açıkhava Reklamcılığı, Pazarlama İletişimi, Baskı Hizmetleri, Turizm, Gayrimenkul ve Hızlı Tüketim olmak üzere farklı sektörlerde faaliyet gösteren İlbak Holding Cnbc-e ile birlikte yayıncılık sektörüne de giriş yapıyor. Dünyadaki ve Türkiye'deki değişimleri yakından izlerken, dinamik yapısı, genç ve nitelikli çalışanları ile değişimin ve gelişimin öncüleri arasındaki yerini almakta olan İlbak Holding, aynı zamanda tüm iş ortakları ve çalışanlarıyla şeffaf, kalıcı ve sürdürülebilir ilişkiler kurmayı merkeze koyan bir iş anlayışına sahip. 


Haber Kaynak : İGF Haber

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.