Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cemaat lideri Kılıç’ın cenazesinde çok üzgündü

Erdoğan, Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı.

Tarih: 23.04.2024 23:20 Güncelleme: 23.04.2024 23:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cemaat lideri Kılıç’ın cenazesinde çok üzgündü

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cenazede çok üzgün olduğu görüldü. 

31 Mart'ta yapılan Yerel Seçimlerde YRP Genel Başkanı Erbakan’ın Cumhur ittifakını desteklemeyeceklerini, Seçimlere tek başımıza gireceğiz’’ açıklamalarına İsmailağa Cematinden bazı isimlerin Sosyal Medya Hesaplarından Fatih Erbakan’a tepki gösterdikleri sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girmişti. 

Mart ayında yapılan bu paylaşımlardan sonra 18 Nisan Tarihinde İsmail ağa Cemaatinden Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün iftar davetine katıldığınin fotoğrafını, Cemaatin önde gelen isimlerinden olan Musfafa Özşimşimşekler sosyal Medya hesabından paylaşım yaparak duyurmuştu. 

Cenaze Töreninde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın cenaze törenine katılmaması dikkatlerden kaçmadı


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.