Tarih: 28.04.2024 22:26

Dadaşlar 1.Ligin 3.sırasındaki takımdan 3 puan aldı Playoff'a az kaldı

Facebook Twitter Linked-in

ErzurumsporFK 2-1 Ahlatcı ÇorumsporFK 

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumunda saat 16.00’da başlayan maçın ilk yarısına hızlı başlamasına rağmen Evsahibi ErzurumsporFK karşısında üstünlük sağlayamadığı için maçtan 2-1 yenik ayrılan Çorumspor Ligin 3.sırasından 4.sıraya,Ligin 11.sırasında bulunan ErzurumsporFK 44 Puanla 10.sıraya yükselerek PlayOff’a katılma ümitlerini daha da artırdı. 

Celal Hanalp’ın 50.dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Erzurumspor, Maçı kazanmak için farklı kazanmak için daha da hırslandı. 

56.dakikada Erzurumspor ceza sahasında düşen Çorumspor’lu futbolcunun durumunu gören Orta hakem Sarper Barış Saka, Penaltı noktasını gösterdi.

 Erzurumsporlu teknik yönetimin ve Futbolcuların itirazı üzerine VAR görüntülerini inceleyen Hakem Sarper Barış Saka pozisyonun faul niteliğinde olmadığı kararı sonrası Penaltı vuruşundan vazgeçerek topu Erzurumspor kalecisi Göktuğ’a vererek maçın kaldığı yerden devem etmesini istedi. 

86.Dakikada Çorumspor’dan Thomas Verhydt attığı golle 1-1 olan maçta Saha kenarında bekleyen Takım oyuncularını ve Tribünlerde takımlarını desteklemek için gelen taraftarları korku sardı. 

Maçın 5 dakika daha fazladan oynama kararı verildikten sonra ErzurumsporFK takımından Mustafa Yumlu 90.dakikada attığı golle Stadı ayağa kaldırdı. 

ErzurumsporFK aldığı bu galibiyetle Lig sıralamasındaki yerini 10.sıraya taşıyarak Playoff’a katılma şansını artırttı. 

Maçın sonunda tribünlerdeki Dadaş taraftarlar Futbolcularına. Teknik Direktör Hakan Kutlu’ya ve Kulüp Başkanı Ahmet Dal’a yoğun tezahüratta bulunarak ‘’Ahmet Başkan sen bizim her şeyimizsin sloganları ile stadı inlettiler.‘’ 

 



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —