Bugün, 24 Haziran 2025 Salı

EBB İtfaiye görür görmez müdahale etti

Erzurum Cumhuriyet Caddesinde İtfaiye anında müdahale etti

Tarih: 18.02.2025 16:46 Güncelleme: 18.02.2025 16:45

EBB İtfaiye görür görmez müdahale etti

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait itfaiye görevlileri vatandaşların ihbarı üzerine anında müdahale etti.
Her kar yağışı sonrasında binaların çatı kısmında oluşan ve havaların ısınması ile düşerek kaldırım üzerinde yürüyen vatandaşların yaralandığı ve bazen ölümle sonuçlandığı olaylara sebep olan buz sarkıtlarını gören vatandaşlar,112 acil çağrı merkezine yaptıkları ihbar neticesinde hemen ihbar adresine giden itfaiye görevlileri,

Cumhuriyet Caddesinde bulunan Yakutiye Medresesi sol yan çaprazı karşısında bulunan binanın çatısında tehlike oluşturan buz sarkıtlarına müdahale ederek, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadan buz sarkıtlarını etkisiz hale getirerek görevlerini ifa ettiler.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.