Tarih: 11.05.2024 18:08

Elmalı ErzurumsporFK’yla Yemekte buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Uluslararası Hukukçu Ebubekir Elmalı, Eyüpspor Futbol takımı ile Cumartesi saat 16.00 Ümraniye Belediye şehir stadında yapacakları maç öncesinde Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Kulüp Yönetim üyeleri,Teknik Direktör Hakan Kutlu ile birlikte Futbolculara pendik holiday inn hotel’de yemek verdi. 

Avukat Ebubekir Elmalı, Yemek programında Davetine katıldıkları için  Kulüp Başkanı Ahmet Dal Ve Kulüp Teknik direktörü ile Futbolculara teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında,  

Erzurumlu olmanın ve Erzurumsporlu olmanın gururunu bana yaşattınız. Bu sezon TFF Trendyol 1.Liginde bir çok zorluğa rağmen yaşanan bu sıkıntıları kolay bir şekilde aşarak Ligde kalmak büyük bir başarı oldu. 

Türk Futbolunun 1990’lı yıllardan sonra Endüstri haline gelerek, Ekonomik yönden yarış yapılıyor. 

 Değerli Kulüp Başkanımız Ahmet Dal Erzurumspor’un tarihinde bir efsane oldu. 

Kulübü 1.Ligde bırakmak ,ekonomik olarak ayakta tutabilmek için canla başla mücadele ettiğine bizzat tanık olduk. 

Ticarethaneye dönen Futbol Karşılaşmaları neticesinde Şirketleşen Takımlar karşısında mücadele etmek ayrı bir başarı ve bunu da tüm samimiyetiyle öz verili bir şekilde başaran Ahmet Dal Başkan ve işte burada bulunan Yönetimi, Teknik Direktörü ve Futbolcuları olarak sizler oldunuz Her şey için Teşekkürler. dedi. 



Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —