Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Erzurum Halkı sosyal medyayı salladı Vali bey tatil tatil!

ERZURUM HALKI SOSYAL MEDYAYI SALLADI VALİ BEY TATİL TATİL’

Tarih: 20.11.2023 20:24 Güncelleme: 20.11.2023 20:33
Erzurum Halkı sosyal medyayı salladı Vali bey tatil tatil!

ERZURUM HALKI SOSYAL MEDYAYI SALLADI VALİ BEY TATİL TATİL’ 

Erzurum Halkı sosyal medyayı salladı Vali bey tatil tatil! 

HABER Tuncay ÇİFÇİ: Erzurum halkı aniden bastıran ve yoğun bir şekilde yağan kar’ın Mahalle ve sokaklarda değil de sadece Cumhuriyet Caddesinde temizlenmesine tepki gösterdiler. 

Valililk makamının sosyal medya hesabından paylaşıma sunduğu Kar yağışı uyarısı büyük tepkilere yol açtı. 

Valilik makamının ilgili Belediye Başkanlarıyla irtibata geçip halkın can ve mal güvenliği için gerekli önlemlerin alınarak bir an önce yoğun kar yağışının etkili olduğu mahalle sokaklara acil olarak müdahale edilmesi  talimat vermesi gerekirken sadece Kar yağışı ile ilgili uyarı mesajı gönderilmesine tepki gösteren Halk, 

Yaya olarak okula gitmek zorunda kalan öğrencilerimiz bu yoğun karla kapanmış bu yollarda nasıl yürüyerek okullarına gitsinler yönünde tepkilerini gösteren paylaşımlarda bulundular. 

Vali Mustafa Çiftçinin göreve başladığı günden itibaren sürekli şehir genelinde halkı tanıması ve kendini halka anlatması için yaptığı ziyaretlerine son vererek şehir genelinde halkın can,mal güvenliği için yapılması gereken hizmetlerin bir an önce faaliyete geçirilmesi çalışmalarına hızla başlaması gerektiğini belirterek ilk olarak Okullarına gidemeyen veya giderken kar yağışının sebep olduğu çeşitli zorluklarla ortadan kaldırılacağına kadar okulları tatil etmesi gerektiğini önemle istediler. 

Bugün sadece Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan Cumhuriyet Caddesinin temizlenmesine tepki gösteren şehir halkı ‘’Ya Erzurum sadece Cumhuriyet caddesinden mi ibaret nerde Palandöken, nerde Yakutiye, ner de Aziziye niye zavallı öğrencilerimizi mağdur ediyorlar siteminde bulunarak, Yerel hizmetler çalışmalarını bozmaları halkı olumsuz yönden etkilediğini özellikle belirtiyorlar. 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.