Bugün, 25 Haziran 2024 Salı

Erzurum Mumcu Caddesindeki kanlı olay kız meselesi yüzünden

Ayağından Yumma ile vurulan genç hayati tehlikeyi atlatamadı

Tarih: 18.06.2023 14:13 Güncelleme: 18.06.2023 14:37
Erzurum Mumcu Caddesindeki kanlı  olay kız meselesi yüzünden

HABER Tuncay ÇİFÇİ: Dün Akşam saat 20.00 sıralarında Erzurum Yakutiye Lalapaşa Mahallesi eski adıyla Mumcu Mahallesi Dabakhane Sokak üzerinde bulunan Okey salonu içinde başlayan tartışma dışarda kanlı bitti. 

Edinilen Bilgilerde, Lise talebesi olan 16 yaşlarında olan 2 kız öğrenci kalabalık 6*7 kişi oldukları öne sürülen 19-20 yaşlarındaki erkek gençlerle okey oyunu oynadıkları sırada, Lise talebesi olan genç Kızlardan birinin erkek arkadaşı kendinden habersiz başka erkeklerle kafede oturduğunu görünce aralarında çıkan tartışmaya yanlarında bulunan 6-7 kişi oldukları belirtilen  erkekler de dahil oldu. 

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR 

Kafe dışına çıkan toplamda 8 kişi, liseli kız öğrencinin erkek arkadaşını sağ bacağından Yumma tabir edilen sustalı bıçakla yaraladı. 

Bacağından yaralanan arkadaşını savunmak için kafe önünde bulunan dikenli ağaç dallarını almak isterken diğer genç şahıs da ellerinden yaralandı. 

Aşırı kan kaybeden genç erkek 112 sağlık görevlileri tarafından acilen Araştırma hastanesine sevk edildi. 

Çok kan kaybettiği için hayati tehlikesi devam ettiği için hemen müşahade altına alındığı öğrenildi. 

POLİS ÖNLEM ALMIYOR 

Erzurum’un batakhanesi olarak bilinen Dabakhane Sokak’da escort kadınları ring attığı, Uyşturucu satıcılarının en çok bulunduğu yer olarak bilinen o güzergahta Erzurum Emniyet Müdürlüğünün hiç önlem almadığını belirten sokak esnafı, 

‘’Kendi çocuklarımıza bu sokağı yasakladık girmelerini istemiyoruz çünkü Polis önlem almıyor. Fuhuş-Uyuşturucu trafiğinin en çok mevcut olduğu bu sokak’ta önlem alınmaz sa daha çok canlar yanar’’ tepkisinde bulundular. 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.