Bugün, 7 Temmuz 2024 Pazar

Erzurum Palerıum AVM artık Bolluk ve Bereket oldu

Adı SERRA oldu

Tarih: 03.07.2024 15:32 Güncelleme: 03.07.2024 15:46
Erzurum Palerıum AVM artık Bolluk ve Bereket oldu

Erzurum Yakutiye İlçesi Murat Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2014 yılında yaptırılan  20 Milyon liraya mal olan, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vakıflar Genel Müdürü  Adnan Ertem, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak, ETSO Yönetim kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum eski milletvekili Mustafa Ilıcalı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, iş adamları, esnaf ve vatandaşlar katılımı ile açılan EMSA TEK Şirketinin idaresindeki, mülkiyeti Vakıflar’a ait  Palerium AVM,'nin ismi değiştirildi. 

Yapımına 2011 yılında başlanan, içerisinde bowling salonu, mağaza, kafe, sinema, restorant, market, otoparkın olduğu aktif halde çalışan 190 işyerinin bulunduğu 7 katlı Palerium AVM'nin yeni ismi SERRA CİTY oldu.

 EMSA TEK Şirketinin Genel Müdürü Yahya Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada İl Protokolünün katılımı ile Atatürk Üniversitesinde yapılan toplantı neticesinde ,Şehrimizin en güzel AVM si ünvanına  sahip olan  Merkezimizin ,Bolluk ve Bereket anlamını ifade eden SERRA ismi ile değiştirme kararı aldık.Erzurumlu hemşerimize en iyi AVM hizmeti sunarak Kent ekonomisine istihdam sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeeceğiz dedi.

 isminin 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.