TRHT ERZURUM – Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin aranan şahısların yakalanmasına yönelik titizlikle yürüttüğü çalışmalar kapsamında, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir firari daha adalete teslim edildi.
Yapılan incelemelerde, M.N.İ. isimli şahsın;
Erzurum Asliye Ceza İlamat Masası tarafından Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Eşya Hakkında Hırsızlık (TCK 142/1-A-1) suçundan 12 yıl 6 ay,
Artvin İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından TCK 165/3-5 kapsamında 1 yıl 3 ay
olmak üzere toplam 13 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
Firari şahıs, Erzurum polisi tarafından düzenlenen başarılı operasyonla yakalanırken, hakkında ayrıca Başkasına Ait Kimlik Bilgilerinin Kullanılması suçundan da tahkikat başlatıldı.
Cumhuriyet Savcısı ile yapılan görüşmenin ardından, mevcut arama müzekkereleri doğrultusunda şahıs tutuklanarak Patnos 1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü’nün kararlı ve etkin çalışmalarıyla, kent genelinde aranan şahıslara göz açtırılmadığı bir kez daha ortaya konuldu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.