Bugün, 25 Nisan 2025 Cuma

Erzurum şehir hastanesinde skandal

Erzurum şehir hastanesinde skandal

Tarih: 14.04.2025 11:38 Güncelleme: 15.04.2025 13:55
Erzurum şehir hastanesinde skandal

TRHABERTÜRK ERZURUM:

Bu bölümde muayene randevusu almak bir mucize. 
Randevu aldıktan sonra muayene olmak büyük bir şans çünkü, Doğu Anadolu Bölgesine hizmet veren tek şehir hastanesinde tek Doktor var, bu tek doktorda bir Ay sonra ayrılıyor. 


5 Devlet Hastanesi'nin kapatılarak 745 bin vatandaşın , şehir adı ile tek bir hastanesine muhtaç edilen ve Erzurum ili ile birlikte Doğu Anadolu Bölgesi'nde Ağrı, Kars, Iğdır, illerinde ki  hasta çocukların muayene edildiği, Çocuk Gastroloji polikliniğinde görevli tek bir Doktor'un bulunduğu bu bölümde muayene olmak için Randevu almak bir mucize, Randevu aldıktan sonra muayene olmak büyük bir şans. 


Çocuk Gastroloji polikliniğinde muayene olmak için sıra bekleyen hasta sahipleri, Erzurum şehir hastanesinde yaşadıkları bu zulme artık dur denilmesini isterlerken, Görevli Doktor. İbrahim Ethem'in 1 ay sonra Tayin sebebi ile ayrılacağını duyduktan sonra iyice strese girerek "Şimdi ben ne yapacam, Muayene de hastalık tanısı konulabilmesi için Ultrasyon için gidiyorum en yakın 1 ay sonrasına gün veriyorlar. 
182'den, MHRS'den Yeşil alan açılmadığı için Gastroloji den Randevu alamıyorum, Hadi aldık diyelim eee 1 ay sonra İbrahim Ethem adlı Doktor gidecek peki çocuğumun hastalığı ilerlerse ya ölürse bunun hesabını Sağlık Bakan'ın dan sormazmıyız" dedıler. 
Milyonlarca hastaya hizmet vermesi için kurulan bu şehir hastanesinde çekilen bu zulme, Çocukları hasta olan Anne ve Babalar, sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sessiz kalmaması nı isteyerek Sağlık Bakanı'nı görevinin ifasına  Dâvet ettiler.

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.