Bugün, 27 Temmuz 2024 Cumartesi

Erzurum stadı gündem oldu

Erzurum stadı gündem oldu

Tarih: 18.02.2024 13:05 Güncelleme: 18.02.2024 19:11
Erzurum stadı gündem oldu

HABER Tuncay ÇİFÇİ: TFF Trendyol 1.Liginde mücadele eden Erzurumspor FK Kulübüne ait Kazım Karabekir Stadyumunun saha zemini gündem oldu.

Türkiye’de Kış mevsiminin en uzun yaşandığı İllerden birisi olan Erzurum’da,soğuk geçen Ocak ve Şubat aylarında  gündüz-10,Gece –15 derece olan hava sıcaklığının bulunmasına rağmen Kazım Karabekir Stadyumunun saha zemininin, yaz mevsimini aratmayan bir güzellikte olduğu gündem oldu.

Erzurumspor taraftarlarının merakla bekledikleri stadyum projesi için geçen hafta gündeme alınan haberlerde,

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ye stadın son durumu ile ilgili sorulan soruya verdiği cevapta, “Erzurum’un seveceği ve hayranlıkla göreceği bir stat olacak. Görünümü ve modernliği ile şehrimizin en önemli sembollerinden biri olacak” dedi.

Yüzde 80 değişecek

Kazım Karabekir Stadı’nın yenileme projesi kapmasında stadın yüzde 80’lik bölümü değişecek. FIFA ve UEFA Kriterlerine uygun hazırlanan ve son dönemlerde ülkemize kazandırılan diğer modern statlardan farksız bir görünüme kavuşturulacak olan Kazım Karabekir Stadı’nın projesi, yüklenici proje firması tarafından sunumu yapılmadan önce 15 Şubat’ta AK Parti Erzurum Milletvekilleri , Selami Altınok,Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat  tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığında görüşmeler yapılarak, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.