Bugün, 27 Temmuz 2024 Cumartesi

Erzurum U-19 sahada Makineli tüfek gibiydi

EBB Başkanı SEKMEN'de maçta takıma destek verdi

Tarih: 24.03.2024 13:55
Erzurum U-19 sahada Makineli tüfek gibiydi

Erzurumspor U-19 takımı  Trabzonspor 1461 U-19 takımını 6-1 yenerek liderliğe devam ettirdi. 

Erzurumspor U-19 takımı dün kendi sahasında grubun önemli maçlarından birisi olan, şampiyonluk yarışında hayatı önem taşıyan Trabzonspor 1461 U-19 takımını 6-1 yenerek liderliğini devam ettirdi. 

Dün Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezindeki 4 nolu sahaya Yoğun kar yağışının altında oynanan maçta Erzurum Spor FK U-19 takımı 1461 Trabzon Spora karşı makineli tüfek gibi golleri art arda saydırdı. 

Bu galibiyetle  gruptaki şampiyonluğunu garantiledi . 

Maçı seyredenler arasında, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, TFF Antrenör Eğitmeni Kemal Coşkun, TFF Bölge Antrenörü Yunus Emre Öztürk ve Akif Fencioğlu’da futbolcu gençlere destek verdiler. 

 Erzurum Amatör Kulüplerin İdarecileri ve Teknik sorumluları da saha kenarından destek verdiler. 

Galibiyet sonrasında Futbolcuları tebrik eden  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, grupta yaptıkları başarılı maçlarda  göstermiş oldukları performans ve başarılarından dolayı tebrik ederek, ErzurumsporFK takımımızın adını Türkiye’ye en başarılı U-19 takımı olarak duyurdukları için futbolcu gençleri ayrı hepsine teşekkür ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her türlü desteğin verileceği sözünü verdi. 

  


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.