Bugün, 16 Haziran 2024 Pazar

Erzurum'da babasını para için öldürdü

25 yaşında Baba katili oldu

Tarih: 23.05.2024 16:53 Güncelleme: 23.05.2024 17:08
Erzurum

Erzurum'da Turizm sektöründe taşımacılık  VİP PAL TUR şirketi sahibi Fahrettin Aydın, oğlu M.T. Aydın tarafından tabanca ile öldürüldü. 

3 çocuk babası 55 Yaşındaki Fahrettin Aydın’a ait Yakutiye ilçesi Çaykara Caddesi'ndeki Orbay iş merkezinin 5'inci katındaki ofisinde meydana gelen olayda, 

25 yaşındaki oğlu M.T. Aydın’la para meselesinden olduğu öğrenilen tartışma sonucu belinden çıkarttığı ruhsatlı tabancası ile babasına 3 el ateş etti. 

Olaydan hemen sonra  ofisi terk ettiği sırada silah seslerini duyan aynı katta iş yerleri bulunan kişiler tarafından 155’ yapılan ihbarla olay yerine giden 112 ve 155 görevlileri , 

olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen iş insanı Fahrettin Aydın’ın cenazesini Adlı Tıp Morguna kaldırdılar. 

Cinayet olayını öğrenen Aydın ailesinin ihbarı ve iş merkezini inceleyen Emniyet Müdürlüğü Asayiş Cinayet Büro Amirliği görevlileri Baba katili M.T. Aydın’ı yakalayarak sorgu yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğünde bulunan Nezarethaneye götürdüler. 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.