Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Erzurum'da bulunan TÜVTÜRK takdir topluyor

Erzurum'da bulunan TÜVTÜRK takdir topluyor

Tarih: 02.09.2024 21:28 Güncelleme: 02.09.2024 21:29
Erzurum

Karayolları Trafik Kanunu kapsamındaki araç muayene hizmetinin yapıldığı Erzurum Şükrüpaşa Tortum ilçe güzergahında Çevre yolu üzerinde bulunan TÜVTÜRK Muayene İstasyonunda yapılan araç muayene hizmeti takdir topluyor.


Araç sayısının Her yıl ortalama binlerce sayıda artış yaşanmasına rağmen hizmetin de aynı şekilde artarak devam ettiği bugün resmen tespit edildi.
Haftanın 6 günü sadece pazar günleri tatil olan muayene istasyonunda sabah saat 08.30 sıralarında başlayan araç kontrolü akşam saat 17.30 'a kadar devam ettiği ve o gün için randevu verilen araç sayısı son bulana kadar devam eden hizmetten dolayı ,araç sahiplerinin çok memnun kaldıkları görüldü .


4 peron üzerine kurulan muayene istasyonun şehir genelinde araç sayısında artış olması uzak ve ilçelerden gelen sürücülerin fazla olması nedeniyle bekletilmeden muayenenin çok çabuk yapıldığı ve 
TÜVTÜRK yapılan randevu sıralamasında yaşanan artışı  ve bu müracaatı yapan sürücülerin sıkışıklığı nı önlemek için araç sayısının fazla olduğu ilçelerde yeni bir muayene istasyonu daha açılacağı öğrenildi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.