Bugün, 28 Haziran 2024 Cuma

Erzurum’da dikkatsiz sürücü 5 yaşındaki çocuğu ezerek öldürdü

2 çocuğu aracı ile ezdikten sonra kaçan sürücü yakalanarak göz altına alındı.

Tarih: 25.06.2024 16:33
Erzurum’da dikkatsiz sürücü 5 yaşındaki çocuğu ezerek öldürdü

Yakutiye ilçesi Rabiaana Mahallesi'nde meydana gelen olayda site garajı önünde oynayan 2 çocuğu aracı ile ezdikten sonra kaçan sürücü yakalanarak göz altına alındı. 

Sitenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Garaj çıkışı aracın önüne bakmadan dikkatsizce çıktığı tespit edilen, 

Erzurum Yakutiye İlçesi Rabia Ana Mahalesinde bulunan Lüks bir sitenini garajından dikkatsiz bir şekilde çıkan  07 ERZ 878 plakalı otomobil sürücüsü Tuncay D.’ 

 Garajın bir kaç metre uzağında  oturarak oynayan

 Alparslan Cellat (5)  ile arkadaşı Eymen A.Y.’ye (7) çarptı. 

Kaza anı görüntülerinde tespit edilen acı olayda, 5 yaşındaki Alparslan Cellat’ın üzerinden, 7 yaşındaki Eymen A.Y’nin de ayaklarının üzerinden geçtiği görüldü. 

Kazayı gören Site sakinleri çocukların yanlarına koştuklarında acı manzara ile karşılaşınca göz yaşları içinde çocukların ailelerine haber verdiler. 

Kazadan hemen sonra olay yerini aracını site girişine park ederek kaçıp sitede ikamet eden kızının yanına giderek saklandığını tespit ettikleri 66 yaşındaki Tuncay D.’yi Görevli Polisler, Taksirle adam öldürme suçundan  mahkemeye sevk edilmesi için göz altına aldılar. 

Küçük Talihsiz çocuk  Alparslan Cellat, öğle namazına müteakip Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla bugün  Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda toprağa


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.