Bugün, 28 Haziran 2024 Cuma

Erzurum’da görev yapan Öğretmen hem karısını hem de kızını öldürdü

Erzurum’da görev yapan Öğretmen hem karısını hem de kızını öldürdü

Tarih: 14.03.2024 14:00
Erzurum’da görev yapan Öğretmen hem karısını hem de kızını öldürdü

Erzurum'da Zülfüf Böçkün isimli Coğrafya öğretmeni , Devlet Hastanesinde Ebe olarak görevli Karısı Kadriye Böçkün ve 4 çocuğundan birisi olan 2003 doğumlu kızı Asude’yi iftardan sonra bıçakla öldürdü 

Erzurum’da psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 24 yıllık coğrafya öğretmeni 46 yaşındaki Zülküf Böçkün kendisini aldattığından şüphelendiği Ebe olarak görev yapan karısı Kadriye Böçkün le tartışmaya başladı. 

Tartışmalarına son vermek isteyen 2003 doğumlu Asude Helen Böçkün,Babasına engel olmak istedi. 

KIZ KARDEŞLERİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLADI 

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen ve tedavi gördüğü iddia edilen Coğrafya Öğretmeni Zülküf Böçkün, Ramazan ayı dolayısıyla kendilerine ziyarete gelen kız kardeşlerinin gözü önünde Mutfaktan aldığı ekmek bıcağı ile önce karısını sonrada kızını bıçaklayarak kaçtı. 

Olayın 112 Sağlık ve Emniyet birimine iletilmesinin hemen ardından Mobese görüntülerini inceleyen Asayiş Cinayet Ekip görevlileri cani katili Çat ilçe yolunda yakalayarak göz altına aldı. 

DEFİN EDİLDİLER 

İfadesi alındıktan sonra nezarethaneye bırakılan Zülküf Böçkün ile ilgili adli tahkikat işlemleri devam ediyor. 

AK Parti İl Başkanlığı Kadın Kollarına üye olan Anne ve kız çocuğu Adli Tıp Morgundan alınan cenazeleri öğle namazına müteakip kılınan Cenaze namazının ardından Asri mezarlığında defin edildiler. 

HABER Tuncay ÇİFÇİ 

 

 
 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.