Erzurum’da halkın üstünlüğünü kanıtlamak için ben de adayım dedi.
AVUKAT OSMAN AYDIN’DA ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI
HABER:Nilüfer hazan ÇİFÇİ Erzurum'un sevilen Avukatlarından Osman Aydın DEVA' Partisinden Erzurum milletvekili aday adayı oldu.
DEVA Partisi Erzurum İl Yönetiminde 2.5 yıldır Halkla ilişkilerden sorumlu olarak şehir halkının gönlünü kazanan Erzurum’da 6 yıldır başarılı Avukatlık yapan Osman Aydın,
‘’Hukukun üstünlüğünü yitirdiği güçler ayrılığı ilkesinin yok olduğu, Ülkemizin adeta uçurumun kenarına itildiği ve kaderine terk edildiği bu dönemde, Türkiye tarihinde görülmemiş keyfi uygulamalarla ekonominin, eğitimin, hukukun, dış ilişkilerin, refah ve huzurunu örselenişinin bir an önce son bulması için halkımızın desteği ile mecliste değerli Erzurum halkını temsil etmek için Milletvekili aday adayı olma kararı aldım’’. Dedi.
Aydın, ’’İktidar partisi ve onun yanında bulunan parti liderlerinin Erzurum halkını oyalamaktan başka hiçbir şey yapmadıklarını kendi gözlerimizle gördük ve hala görmeye devam ediyoruz.’’
‘’Bu keyfiliğe bu aldatmacaya son vermek için hemşerilerimin desteğini bekliyor saygılar sevgiler sunuyorum’’ dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.