Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Erzurum’da işlenen cinayette Aile yasa boğuldu

Erzurum’da işlenen Cinayette abisi öldü kardeşi ağır yaralandı

Tarih: 21.04.2022 20:56
Erzurum’da işlenen cinayette Aile yasa boğuldu

Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesinde komşu olan 3 kişi arasında yaşanan gerginlik cinayetle sonuçlandı.

Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi 3. Gazi Sokak Üzerinde bugün öğleden sonra saat 13:30 sıralarında Aynı Mahallede aynı apartmanda alt lı, üstlü ikamet ettikleri öğrenilen (1997)Soner,

SONER YURDIGÜL

 

(2002) Serdar Yurdıgül kardeşler ,

(2003)  İlhami A. Tarafından kurşun yağmuruna tutuldular.

Sokak üzerinde Elektrikçi malzeme satılan işyerinden çıkarken kurşun yağmuruna tutulan  iki kardeşden Soner Yurdıgül kafasından aldığı kurşun yarası ile olay yerinde öldü,diğer kardeşi Serdar Yurdıgül Çenesine isabet eden kurşunla ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olaydan hemen sonra iki kardeşi tabanca ile kurşun yağmuruna tutan şüpheli İlhami A. Yerinden hızla uzaklaşınca mahalle sakinleri hemen 112 acil ambulans çağırarak kardeşlere acil müdahale edilmesini sağladılar.

112 acil görevlilerinin olay yerine intikal etmelerinin hemen ardından kardeşleri Araştırma hastanesine götürerek Acil poliklinikte çenesinden ağır yaralanan Serdar Yurdıgül’ü  yoğun bakımda tedaviye alarak, Ölen abisi Soner Yurdıgül’ü morga kaldırdılar.

Erzurum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay yeri inceleme ve Asayiş Cinayet ekip görevlileri cinayetin işlendiği yerde yaptıkları incelemede, 5 adet kovan ve yerde kan birikintisi olduğunu tespit ederek cinayet olayı hakkında tahkikat başlattılar.

İki kardeşin öz babaları ile ayrı yaşadıkları şimdi hapishanede olan  Üvey Babalarının evinde  Anneleri ile birlikte  yaşadıkları öğrenildi.

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.