Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Erzurum’daki Çoşkun Güvec Restoran  Kundaklandı

Çoşkun Güveci Kundaklayan şahıs kıskıvrak yakalandı

Tarih: 23.04.2022 15:48
Erzurum’daki Çoşkun Güvec Restoran  Kundaklandı

Erzurum’da ki Ünlü Restoranın Kundaklandığı ortaya çıktı

Erzurum Yakutiye İlçesi Sanayi Mahallesinde bulunan Çoşkun Güvenç isimli Restoran’ta çıkan yangının kundaklanma sonucu çıktığı öğrenildi

Gece 03.20 sıralarında elektrik kontağından çıktığı sanılan yangının Kundaklanma sonucu çıktığı olayın failinin, Restoran’ın içinde bulunan güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu tespit edilerek yakalandığı öğrenildi.

Güvenlik Kameralarını inceleyen Polis, 30-35 yaşlarında Sanayi civarında ikamet eden şahsın Restoranın girişinde bulunan Restoran sahibinin kardeşi Şehit Polis memurunun resmini ve Ülkücü olarak Derin devlet tabiri ile Devlet yanlısı bir çok olayın aydınlatılmasını sağlayan Rahmetli Abdullah Çatlı’nın resimlerini parçaladığı, Restoran içinde bulunan Türk Bayraklarını indirerek ayakları ile basarak parçalamaya çalıştığı görüldü.

Görüntüler üzerine harekete geçen Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekip görevlileri, Çevrede yaptıkları takip ve izleme sonucu faili yakalayarak sorguya aldı.

Olayın yeni olması Terör Örgütü bağlantılı kişiler tarafından yapılma ihtimali göz önüne alınarak isim verilmedi.

Tuncay ÇİFÇİ/TRHABERTÜRK

 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.