Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Eski kilise etrafında ne yapılacak ki trapez ler bu kadar yüksek

Vatandaş çok şüpheli

Tarih: 06.09.2024 21:38 Güncelleme: 06.09.2024 22:19
Eski kilise etrafında ne yapılacak ki trapez ler bu kadar yüksek

Gürcükapı Demirciler Çarşısında bulunan 1800 lü  yıllarda Hıristiyanların ibadet ettiği kilise , 1900 yıllardan sonra Müslüman nüfusun çoğunluğu sebebi ile Cami olarak yapılan Fetih cami etrafında Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı oldukları öne sürülen işçilerinin güvenlik önlemleri adına inşaat etrafına neden, kalın yüksek sacların döşendiği ve neden bu kadar çok yüksek sebebinin ne olduğunu ısrarla sorarak öğrenmek istiyorlar.
fetih Cami inşaatının ne amaçla trapez çevreleme olarak kullanılan güvenlik bariyerlerinin yüksekliğini sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak duyuran  Erzurumlu vatandaşlar, il merkezinde bulunan bir çok tarihi eserin içinde ve çevresinde böyle geniş ve uzun trapez bariyerlerinin döşendiği bu durumunda inşaat ve yıkımı yapılan yerlerde çalışan işçilerin kilolarca Altın buldukları ve bulunan madeni değeri yüksek eşyaları kendi aralarında pay ettikleri ve bu duruma yetkililer tarafından göz yumulduğu iddialar arasında.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.