TRHT: Ziraat Türkiye Kupası’nda Erzurumspor FK’yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe’de, maçın ardından rakip takıma yönelik sportmenlik ve takdir içeren açıklamalar dikkat çekti.
Sarı-lacivertli ekibin savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede Erzurumspor’un özellikle maçın ilk bölümündeki performansını övdü. Söyüncü, “Erzurumspor ilk 45 dakikada çok iyi oynadı. Mücadeleleri ve oyun disiplinleriyle tebriki hak ettiler” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli futbolcu, rakibin genç oyuncularının sahadaki duruşuna da dikkat çekerek, kupa maçlarının bu tür performanslar için önemli bir vitrin olduğunu vurguladı.
Sarı-lacivertli futbolcuların maç sonu değerlendirmelerinde, Erzurumspor’un ortaya koyduğu mücadele gücünün ve oyun ciddiyetinin altı çizilirken, bu açıklamalar spor kamuoyunda Fenerbahçe’den rakibine saygı ve fair-play mesajı olarak yorumlandı.
Fenerbahçe cephesinde skorun ön plana çıkmasına rağmen, Erzurumspor’un sahadaki direnci ve özellikle ilk yarıdaki oyunu, karşılaşmanın ardından yapılan açıklamalarda öne çıkan başlıklardan biri oldu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.