Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

HİYERARŞİ GEREĞİ, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ,VALİLİK,İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE SAYIN CUMHURBAŞKANLIĞINA BİR DUYURU

HİYERARŞİ GEREĞİ, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ,VALİLİK,İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE SAYIN CUMHURBAŞKANLIĞINA BİR DUYURU

Tarih: 11.10.2022 20:28
HİYERARŞİ GEREĞİ, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ,VALİLİK,İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE SAYIN CUMHURBAŞKANLIĞINA BİR DUYURU

HİYERARŞİ GEREĞİ,

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ,VALİLİK,

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE

SAYIN CUMHURBAŞKANLIĞINA BİR DUYURU

Türk Polis Teşkilatı İntiharı  önlemek için 1-3 mayıs 2021 tarihli Emniyet Teşkilatı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Uygulamaları Yönetmeliği İle düzenli bireysel görüşmeler zorunlu hale getirildi başlığı ile 11.10.2022 tarihinde basın açıklaması yaparak çok önemli bir konuyu gündeme getirdi.

‘’ÖĞREN-FARK-ET-YARDIM ET PROJESİ’’

MÜKEMMEL KİM HAZIRLADIYSA ALLAH RAZI OLSUN AMA GEÇ OLDU

Neden mİ?

Anlatayım 27.09.1993 tarihinde ilk görev yerim Muş Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak göreve başladım. taki 1998 yılına kadar hiçbir mesai mefrumu gözetmeden,1996 yılında evliliğimin ilk haftasında şube Müdürümün şahsi kararı ile tipimi beğenmediğini bizzat açıklama yaparak ‘seni 12*12 her gece çalıştırma kararı aldım.şimdi git akşam hemen göreve gel emri doğrultusunda BİR HAFTALIK daha yeni evli olduğum halde 15 gün süreli her gece çalıştırıldım. PSİKOLOJİM BOZULMADI görevime devam ettim.

1998’de senelik yıllık izin dönüşü Konya Beyşehir ilçesinde kullanmış olduğum kendime ait otomobil ile kaza yaptım .kazada eşimi, Annemi kaybettim 9 aylık kızım ile ben sağ kaldık. Kazada meydana gelen Beyin ödeme ve kısmi felç tanılı hastalık kararı ile Konya Selçuk Üniversitesinde, Aydın Devlet Hastanesinde, Ankara Göz hastanesinde 1999 da tayinle gittiğim Bursa Uludağ Üniversite Hastanesinde bahse konu hastalıklarla ilgili tedavi gördüm, 1999 Temmuz ayında Bayram mezarlık ziyareti yapmak için  yolcu otobüsü ile  Erzurum iline Babam ile gidip Bursa iline dönüş sırasında  Eskişehir de Otobüsün yoldan çıkıp takla atması sonucu Babamın sağ kolu koptu benim Burnum ve Kaburgalarım kırıldı ama yine  PSİKOLOJİM BOZULMADI görevime devam ettim.

2000 Yılında tayinle geldiğim Erzurum’da 2006 yılına kadar aktif bir şekilde o zaman ki ismi Basın ve Halka  şimdiki ismi ile Medya ve Halkla ilişkiler de görev yaptım. Ta ki 2006’da Haziran ayın da dünyaya gelen oğlum Yiğitcan’ı Annesi ve Anneannesi ve ablası ile birlikte emanet bozuk bir araba ile Pasinler Alvar beldesine bıraktıktan sonra köy yolunda kaza geçirdim omuriliğim kırıldı felç kalma riski sebebi ile platin takıldı ama yine PSİKOLOJİM BOZULMADI görevime devam ettim.

Sağlık sebebi ile 2006’da Muğla Ortaca ilçesi Emniyet Müdürlüğünde görevlendirildim, 2 .şark bahanesi ve kardeşlerime maddi yardım da bulunmak için 5 farklı bankadan kredi çekip verdiğim fakat açtıkları işyeri iflas etti borç dan dolayı maaşıma icra geldi, soruşturma üstüne soruşturma yedim AMA YİNE PSİKOLOJİM BOZULMADI

TA Kİ 2012 yılında Ağrı il Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğum Asayiş şube Müdürü ile FETÖ lideri teröristi ile alakalı onun cemaatine mensup memurların emniyetin tüm maddi olanak ve imkanlarından doyasıya yararlandırıyorlar bizim suçumuz bunlara katılmamak olduğu için mi sözüme karşı sende bunlardan olsaydın cevabına bende onun da onların da A…AV… S ..YİM sözüm sonrası görev yerimi değiştirmesi icra lardan dolayı 3.kez soruşturma açılıp benim de bu soruşturmaya itiraz etmem sonrasında beni ertesi gün Devlet hastanesine cematcı polis tayfası ile birlikte gönderip alınan karar üzerine Elazığ Akıl hastanesine gönderilip İl Emniyet Müdürü ve Şube Müdürüm tarafından bizzat aranarak benim deli olabileceğim şüphesi olduğu onun için ona  psikolojisi bozuk raporu verilmesi gerekir  bunu malulen emekliye ayıra caz (bu açıklamayı benim yatışımı onaylayan DR. S.B.kararı ile İntihar edecek şüphesi BİPOLAR BOZUKLUK DUYGU DURUM BOZUKLUĞU PSİKOLOJİSİ BOZUK RAPORU verdiler.

AMA YİNE PSIKOLOJİM BOZULMADI

2014’de Büyükşehir statüsünde olduğu Kızımın tedavisi içim Ağrıdan Erzurum’a her hafta geldiğim için İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın onayı ile Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünde yine eski ismi Basın yeni ismi Medya Halkla İlişkilerde görev yaptım.

İl Emniyet Müdürünün onayı ile  6 yıl da 5 şube müdürlüğünde görevlendirildim. ta ki ,Hakkım da asılsızca usulsüzce hiçbir teknik laboratuvar tahlil sonuç kararında Psikolojisi bozuk kararım olmadığı halde sadece OLABİLİR VARSAYIMI İHTİMALİ üzerine SGK VE EGM nin sağlık komisyon kararlarında aktif olarak değil silahsız idari hizmetlerde görev yapabilir kararlarına itiraz ettiğim idari ve Anayasa Mahkemelerinin FETÖ örgüt mensubu olduklarını ben Ağrı ilinde görevliyken tespit ettiğim ,fakat EGM ‘nin 2016 darbe olayından sonra tespit edip önce cezaevine sonra ihraç eden 2 Emniyet müdürünün kumpasını açıkça beyan etmeme rağmen beni haksız bulup itirazlarımım İPTALİNE verdikleri karar sonrasında PSİKOLOJİMİN BOZULMAMASI için Emekliye kendi isteğimle ayrıldım.

Çünkü ne Müdüriyet içerinde bulunan Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık şube müdürlüğünde kontrole çağrıldım. Ne de Sosyal ve ekonomik yaşantımın düzeltilmesi yönünden yardım nede destek gördüm.ONUN İÇİN İŞ İŞTEN GEÇTİ bana yapacağınız artık bir işlem yok AMA TABİİ

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN ONAYI ,SAYIN İÇİŞLERİ BAKANIMIZIN TALİMATLARI, SAYIN ERZURUM VALİMİZİN HAVALESİ ,İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜN SEVKİ UYGUNDUR İMZALARI olursa HAKLARIMIN GERİ İADESİ için MÜRACAATIM İSTENİRSE olmayacak bir konu değil.

ÇÜNKÜ BİR İNSAN OLARAK HAKLARIMIN GERİ İADESİNİ İSİTYORUM.

ONUN İÇİN TÜRK POLİS TEŞKİLATI OLARAK ÖĞREN FARK ET YARDIM ET PROJESİ kapsamında hazırlanan RUH SAĞLIĞI-İLETİŞİM BECERİLERİ-EMPATİ-STRES YÖNETİMİ- ÖFKE KONTROLÜ-AİLE İÇİ İLETİŞİM konuları hakkında yapılacak değerlendirme RAPORUNUZ eski  polis memuru olan BEN,Görevi uğruna sevdiği CANLARINDAN olan beni HAKLARIMI çiğneyerek Kişisel ve Aile değerlerimi alt üst eden yargı kararlarının Maddi ve Manevi hayatımı mahvetmesine rağmen PSİKOLOJİMİ YİNEDE  BOZAMADIĞINIZ fakat KUMPASLAR sonucu DELİ DAMGASI yiyen beni ilgilendirmiyor.

KİMİ İLGİLENDİRİYOR?

N e gecesi ne gündüzü belli, Amir her zaman haklıdır disiplin mevzuatı gereği devamlı hakarete aşağılanmaya maruz kalan, sadece ayın on beşinde maaşını alırken huzurlu ayın 16 sından sonra huzurunu mutluluğunu korumaya ve psikolojisinin bozulmaması için kendi çabaları ile ayakta durmaya çalışan POLİS DEVRELERİMİ İLGİLENDİRİYOR

HADİ HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN HA YOK BENİ KEYFİ KARARLARI DOĞRULTUSUNDA BANA ŞAHSİ DÜŞMANLIK BESLEYEN TİPİMİ BEĞENMEYEN O ÜSTLERİME HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

BU DÜNYANIN BİR DE ÖBÜR DÜNYASI VAR HAYDİ DEĞERLİ OKURLARIM SADECE SİZ SADECE SAĞLICAKLA KALIN


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.