Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İran'dan aldığı uyuşturucuyu götürürken yakalandı

Kiraladığı araçla Uyuşturucu kaçakçılığı yapıyordu

Tarih: 17.05.2022 17:36
İran

 Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şehir genelinde narkotik maddeler ile mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalara bir yenisini daha ekledi,Uyuşturucuyu yakıt deposunda buldu.

Erzurum KOM görevlileri,16.05.2022 tarihinde Erzurum-Erzincan karayolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasında batı illerine uyuşturucu madde nakli yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalara istinaden şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada, aracın yakıt deposuna gizlenmiş vaziyette 10 adet pet şişe içerisinde 6 kg 350 gram metamfetamin ele geçirdi.

Araçta bulunan Mehmet V. isimli şahsın alınan ifadesinde uyuşturucu maddeyi İran uyruklu bir şahıstan 90 bin TL karşılığında aldığını, Uyuşturucuyu  İstanbul iline götürmek için aracı kiraladığını anlaşılmasın diye yakıt deposuna kendisinin gizlediğini belirtince, KOM Şube Müdürlüğü görevlilerinin hakkında hazırladıkları tahkikat dosyası ile birlikte sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmasına karar verilerek Erzurum kapalı Cezaevine nakledildi.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı, kullanımı ve nakli ile ilgili mücadelemiz karalıkla sürdürüleceğini,Halkın sağlığı ve huzuru için Arama ve kontrollerine ara vermeden 24 saaat devam edileceğini bildirdi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.