İsrail'in öldürdüğü Sinvar Yahudi'dir dedi

İsrail'in öldürdüğü Sinvar Yahudi'dir dedi

İsrail
Gündem 17.03.2025 13:14:00 0

Hamas örgüt lideri İsmail Haniye'nin yerine Şubat 2017'den geçtikten sonra  ölümüne kadar Hamas'ın  Gazze'deki lideri olan Yahya Sinvar Yahudi'dir dedi

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu,

 şehit lider Yahya Sinvar'ın yahudi olduğunu katıldığı bir TV haber kanalında söyledi.

"7 Ekim saldırısını tezgahlayıp, 31 Temmuz 2024 tarihinde İsmail Heniyye'nin ölmesine neden olduğunu söyleyen, Katıldığı birçok programda küresel para savaşları, ezoterik örgütler, yeni dünya düzeni gibi konular hakkında fikir yürüten, İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Uluslararası Ticaret Bölümü'nde görevli Kurtoğlu; Yahya Sinvar Yahudi kökenlidir, biz her gördüğümüz sakallıyı Müslüman zannediyoruz dedi.
 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.