Bugün, 27 Temmuz 2024 Cumartesi

Kaptan Saffet neden geri döndüğünü açıkladı

Kocaeli Vekili Sancaklı istifası ve geri dönüşü hakkında açıklama yaptı

Tarih: 17.04.2024 19:13
Kaptan Saffet neden geri döndüğünü açıkladı

2023 ‘de Partisi MHP’den istifa eden Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı Kamuoyunda paylaşımı yapılan istifa ve tekrar siyasi çalışmalarına katılmak için geri döndüğü MHP ile ilgili basın açıklaması yaptı. 

Sancaklı’nın Basın açıklaması: 

9 Aralık 2023 tarihinde kamuoyuna yansımış bulunan bazı haksız ve manipülatif haberler üzerine, partimi tartışmalardan uzak tutmak gayesiyle istifa ettiğimi kamuoyuyla paylaşmıştım. Davama ve Liderime sadakatimden taviz vermeden, bağımsız milletvekili olarak geçirdiğim dört aylık sürecin sonunda; Sayın Genel Başkanımızın “Kaptan Yuvana Dön!” talimatı ve daveti üzerine Aziz Yuvama, Partime dönmüş olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Sevgisinden, himayesinden her zaman onur duyduğum Sayın Genel Başkanımıza en derin şükranlarımı ve saygılarımı arz ederken, yaşanan süreçte iyi dileklerini ve dualarını esirgemeyen bütün dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Sözlerimi tamamlarken; Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili olarak değerli hemşehrilerimizle ve teşkilatlarımızla en kısa sürede hasretle kucaklaşacağımı bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım. 


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.