Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kayakyolunun Dadaşları Kaymakam Tutkan ve İlçe ME.Müdürüne sürpriz yaptı

Kaymakam ve ME müdürünü Kayakyolunun Dadaşları karşıladı

Tarih: 16.06.2023 21:57 Güncelleme: 16.06.2023 22:15
Kayakyolunun Dadaşları Kaymakam Tutkan ve İlçe ME.Müdürüne sürpriz yaptı

HABER Tuncay ÇİFÇİ: 2022-2023 eğitim öğretim yılının bu son gününde Kayakyolu ilköğretim Okulunda düzenlenen Ödül ve Karne törenine gelen Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar’ı hiç ummadıkları bir karşılama töreni yapıldı. 

Okul Müdürü Murat Yiğit ve Müdür yardımcılarının birlikte hazırladıkları karşılama töreninde Dadaş Topluluğuna özgü kıyafetler giymiş küçük Dadaş Kızı ile Dadaş erkeği Kaymakam Tutkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Karapınar’ı çiçeklerle karşıladılar.  

Aslen Karslı olan fakat Erzurum'u gençliğinden itibaren defalarca gidip geldiği çok iyi bilen Kaymakam Tutkan kendisine yapılan bu sürpriz kutlama karşısında bir o kadar şaşkın bir o kadar da mutluluk duygularını gizleyemedi. 

Kaymakam Tutkan, 1/B sınıf öğrencisi Dadaş kadınlarına has dış giysisi olan erham giyen Küçük Dadaş Kızı Ayşe  Ada Danışman ve Dadaş Ağası Oğuz kagan Özunus isimli öğrencilere sarılarak ‘’ siz ne kadar tatlısınız'' diyerek mutluluğunuifade etti. 

Dadaş Kızı Ayşe  Ada   ‘’Sayın Kaymakamım Kayakyolu İlköğretim Okulumuza teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ederiz Hoş geldiniz dedikten sonra Elinde büyük bir heyecanla tuttuğu buket çiçeği  Kaymakam Uğur Tutkan’a  uzattı. 

Minik Dadaş ağası Oğuz kağan’da elinde özenle tuttuğu Buket çiçeği İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar’a sundu. 

Muhteşem bir güzellikte hazırlanan bu karşılama törenin den sonra Kaymakam Tutkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Karapınar, 

Atık kağıt toplama yarışmasında dereceye giren Sevilay Hasanoğlu,İmran Diribaş, Bilse Tercanlıoğlu ,Nuray Çelebi isimli öğrencilere ve Buz pateninde Türkiye Şampiyonu olan Emir  Faruk Aktaş’a Hem karnelerini hem de bu başarılarından dolayı kendilerine plaket vermek için Okulun en üst katında bulunan Konferans salonunaOkul Müdürü Murat Yiğit ve Muhtar Mehmet Ceylan ile birlikte giderek plaket sunumu yaptılar.  


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.