Tarih: 28.06.2024 22:05

Meral Akşener'in kızı 'yla Başkan Adayı Aydın İyi partiden istifa etti

Facebook Twitter Linked-in

  "Akşener 'in"" Benim kızımdır, sonuna kadar arkasındayım " dediği İYİ Parti'nin kurucularından Sevin Çağlayan, partisinden istifa etti.
Sevin Çağlayan, Sosyal medya hesabından , ""2023 genel seçim süreci, 2024 yerel seçimleri ve akabinde yapılan İYİ Parti 5'inci Olağanüstü Kurultay'ın ardından ortaya çıkan partinin yeni yapılanmasının pek çok hata ve telafi edilemez sorunlar  barındırdığını ifade ettiği açıklamasında""BİR ALLAH’A ISMARLADIK DA BENDEN….

Bir başkaldırı, bir varoluş, hepsinden önemlisi karabasan gibi bu ülkenin üzerine çöken ceberut saray yönetiminden kurtuluş ümidi olarak doğmuştu, davamızın, ilkelerimizin harman olduğu yuvamız; İYİ PARTİ..
Bardağı taşıran son damla da İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Saray’da yaptığı, birçok iddiayı içinde barındıran ancak sebebi ve içeriği bir türlü açıklanmayan görüşmesi oldu. Bu görüşmeye mevcut Parti yönetimi de net bir tavır koymadı.diyerek istifa ettiğini duyurdu.


İYİ Parti  Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, da istifa ettiğini sosyal medya hesabından "Allah'a ısmarladık  ,Saray'daki malum görüşme ve sonrasındaki gelişmeler, bardağı taşıran son damla olmuştur" diyerek istifa ettiğini duyurdu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —