Bugün, 28 Haziran 2024 Cuma

MHP'den Karaçoban’a Hastane Müjdesi!

MHP'den Karaçoban’a Hastane Müjdesi!

Tarih: 17.08.2023 23:29
MHP

Karaçoban’a Hastane Müjdesi!

HABER Tuncay ÇİFÇİ: MHP'nin Karaçoban ilçe kongresinde, vatandaşların ilçeye yapılması planlanan fakat ilçenin dışına inşa edilecek olan hastanenin, yaşlı ve hasta vatandaşlara uzak olacağı sebebiyle ilçe merkezinde yapılmasına yönelik talep karşılıksız bırakılmadı..

Erzurum MHP İL Başkanı Adem Yurdagül ,Önceki dönem Karaçoban belediye başkanı  Tacettin Aslan, MHP ilçe başkanı Ekrem Büyüksu, hayırsever Muhsin Özdemir’in de aralarında bulunduğu  heyetle il sağlık müdürü Gürsel Bedir  ziyaret ederek Karaçoban halkının  istekleri iletildi. 

Karaçoban halkından iş adamı  Muhsin Özdemir, hastanenin hemen yanında bulunan ve kendisine ait arsalardan uygun olanı hastane yapımında kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığına  hibe etti.

Sağlık İl Müdürü Bedir MHP İl ve İlçe Teşkilatı heyetinin bu talep ve isteklerini Bakanlığa bizzat iletileceğini Karaçonam halkının bu konuda mağduriyet yaşamamalrı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

MHP İl başkanı Adem Yurdagül konuyla ilgili yaptığı açıklamada;'' Karaçoban halkımızın partimizin kongresinde bize ilettikleri ve yardım istedikleri bu durumla ilgili  isteklerini yerine getirme  sürecini başlattık. Rabbim bizleri gururlandıran hayırsever vatandaşımız Muhsin Özdemir'den Allah razı olsun. İşte memleket, işte inanç ve işte milliyetçilik.

Karaçoban bizim, Hınıs bizim, Tekman bizim, Karayazı bizim, bu kadim memleketin her köşesi bizim!

Bizlere gösterdiği ilgi, alaka ve çözüm odaklılık için İl Sağlık Müdürümüz Gürsel Bedir’e teşekkür ediyorum.dedi.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.