Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Muammer Değirmencioğlu İstifa sebebim Sadık Çat’dır dedi

Muammer Demircioğlu İstifa sebebim Sadık Çat’dır dedi

Tarih: 25.03.2024 23:04 Güncelleme: 25.03.2024 23:08
Muammer Değirmencioğlu İstifa sebebim Sadık Çat’dır dedi

Muammer Değirmencioğlu İstifa sebebim Sadık Çat’dır dedi 

Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanlığının kurucu üyelerinden eski İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı, Yeni İl Yönetiminde Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Muammer Değirmencioğlu, dün ani bir kararla istifa ettiğini haber sitemize açıklamış ‘’İstifa gerekçemi yarın açıklayacağım demişti’ Demircioğlu, az önce açıkladı. Sebebi ‘’Sadık ÇAT’dır dedi. 

2018 Yılı itibari ile Erzurum İl Başkanlığında görevli Muammer Değirmencioğlu ile yaptığımız telefon görüşmesinde, ‘’2024 Yerel yönetim seçimlerinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak YSK’ya müracaatı geç yapıldığı için adaylık müracaatı kabul edilmeyen Sadık Çat, ‘’Benim istifa sebebim’’dir diyen Muammer Değirmencioğlu,’’ 

Görevi bırakma sebebinin mevcut il başkanı Ahmet Mustafa oğlunun ayak oyunlarına alet olan dost sandığı sadık çattır ben zamanında sadık çata ayak oyunlarına alet olmayın arkamdan iş çevirmeye çalışmayın dememe rağmen sadık çatın arkamdan oyun oynadığını öğrendiğimde kendisine mesaj çektim görüşmemiz gerekiyor deme rağmen bir türlü bana geri dönüş yapmadı. bende dostum sandığım Sadık Çat’ı  işi kolaylaştırmak için istifamı saat 22. 12 açıkladım onlarda kendilerini aklamak için saat 23. 32 görevden el çektirildiğimi açıklıyorlar. oysaki ben kendime oynanan ayak oyunlarından yorulduğum için davamın zarar görmesine gönlüm razı gelmeyeceği için sessiz sedasız istifa etttim. ben davamın hizmetindeyim ama bu şahıslarla bu teşkilatların seçimlerde bir şey başaramayacağı görüşündeyim. 
‘’Ben Rahmetli Erbakan Hocamızın hizmetinde yıllarca görev yaptım, Değerli Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'la beraber Yeniden Refah Partisi saflarında davama hizmete devam ederken, EBB adaylığı kabul edilmeyen Sadık Çat’ın parti içinde ikili oyunlarını fark ettikten sonra Parti içinde Adnan Bozan’in görevden alınmasını sağlaması parti içinde huzursuzluğu kat kat artırdı. 

Kendisini Erzurum İl Başkanlığında tek söz sahibi olduğunu , istediği parti görevlisini Başkanlık emrinden aldırabilirim imalı konuşmaları bu yönetim kadrosundan ayrılmama sebep olmuştur. 

Ben Davam’dan değil İl Parti yönetimindeki görevimden ayrıldım. Davama ölene kadar Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan’ın yanında hizmet etmeye devam edeceğim.dedi. 


Haber Kaynak : TRHABERTÜRK

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.